Академия за ЛГБТ+ активисти през август

 
BHK Banner
 

Фондация Билитис, заедно с фондация GLAS и ЛГБТ организация „Действие“, представя академия за обучение на активисти от ЛГБТИ+ общността в периода 5-7 август, 2022. Активистката академия е насочена към всички ЛГБТИ+ хора над 18 години, които имат интерес към развиване на лидерски умения и познания в сферата на активизма. С приоритет ще бъдат разглеждани кандидатури на ЛГБТИ+ хора от различни уязвими групи. Местата за участие са ограничени.

По време на обученията в рамките на академията участниците ще имат възможност да научат повече за това как се създават успешни кампании, събития и акции, както и ще получат нужните знания за справяне с настоящите предизвикателства пред ЛГБТИ+ общността, умения за работа с общности и как практически да реализирате общностна инициатива под формата на проект.

След академията пет от идейните проекти на участниците ще имат възможността да получат финансова подкрепа, чрез която да разработят свои собствени инициативи, събития или акции. В целия процес ще бъдете подкрепени от активисти с дългогодишен опит в областта.

Академията ще се проведе съвсем близо до гр. София и ще обхваща дните 5, 6 и 7-ми август, при спазване на абсолютно всички противоепидемични мерки. Всички разходи за участието ще бъдат изцяло покрити от Фондация Билитис.

Формата за записване може да откриете на сайта на Фондация Билитис.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина