Младежка ЛГБТ организация „Действиe“ готви акция ‘Семейство за всички’ за 14 февруари

Ако и вие вярвате, че всички граждани в България трябва да имат равни права и задължения; ако смятате, че правото на личен, семеен и достоен живот е важно за вас и хората около вас; ако искате да бъдете част от промяната и да заявите това в деня на любовта, включете се в груповото подаване на заявления за регистрирано партньорство до Столична община #СемействоЗаВсички, призовават от Младежка ЛГБТ организация „Действие“.

За 14 февруари е планирано събиране в 17:30 ч. пред Столична община. Между 17:30 и 19:30 ч. заедно ще се подават заявленията за регистрирано семейно съжителство. „Носете си празничното настроение – балони, плакати, валлентинки и каквото друго ви хрумне“, заявяват организаторите.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Може да подкрепите гражданската инициатива, като изтеглите и попълните заявлението от официалния сайт на #СемействоЗаВсички и го внесете на 14-ти в отдела за документация в сградата на столична община на ул. Московска 33. Възможно е и подаването на заявления онлайн. Повече подробности може да прочетете тук. Инициативата се осъществява съвместно с всички правозащитни ЛГБТИ организации, базирани в София.