Sofia Art Week със своето шесто издание през септември

 
BHK Banner
 

От 13-ти до 30-ти септември 2021 ще се проведе шестото издание на Sofia Art Week, под надслов „Бъдещи Оракули“ в галерия Æther, както и в поредица от онлайн събития и изложби.

Темата на тазгодишното издание „Бъдещи Оракули“ представя бъдещето, като деконструирано разбиране за настоящето, чрез сложни истории на миналото, превърнати в нов спектър на разбиране или отричане на един от основните закони на физиката, закона на „причината и следствието“. Решаващ елемент на еволюцията винаги са били способностите и уменията на хората да използват езика, да дават думи на това, което си представят, на това, което е плод на тяхното въображение, а изложбите и събитията, част от Sofia Art Week тази година са съсредоточени именно към въпроси като – Когато мисълта за перспектива стане реалност, истината ли е тя? Напълно ли разбираме ефектите от нашите евокации?

„Бъдещи Оракули“ изследва празнотата, за да търси нови форми и мисли, а първото събитие от Sofia Art Week, започва днес, 13-ти септември, от 18:00ч. в галерия Æther –  проектът „Сбъднато пророчество“, който се състои от 14 живописни платна, създадени през 2005 г. и видео, снимано в реално време от 2005 до 2009 година.

Цялата програма на събитието тук.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина