Есенният бал на Фондация GLAS празнува любовта

Невероятно, но вече е факт, че само няколко седмици ни делят от третия бал на Фондация GLAS, с който ще почетем есента, ще се подготвим за зимата и ще отдадем заслуженото на многообразието от таланти на местната и международна ЛГБТИ общност.

Темата този път е любов и по-конкретно Love Affair, като интерпретациите тук могат да бъдат всевъзможни – любовни истории от големия екран и реалността, романтика, изневери, емблематични двойки любовници, любовни мелодрами и комедии, фантастични и реални герои на ЛГБТИ (и не само) любовта, престъпления от любов и страст. Но не се притеснявайте – всяка категория на бала си има подтема, която ще ви насочи в подготовката на аутфитите и изпълненията.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

За първи път в това издание се появяват две нови категории – BODY категория, която акцентира върху красотата на всички видове тела, както и LIPSYNC категория, в която участниците ще се състезават поединично по предварително зададени парчета от диско ерата (т.е. 70-те години на миналия век). За сметка на това FACE категорията този път изисква участие по двойки. Списък на всички категории със съответните обяснения и изисквания може да видите във FB страницата на събитието.

LOVE Affair Ball ще се състои на 9 ноември 2019 г. в Национален студентски дом в София. Водещ ще бъде Миряна aka bumblepig, майка-основател на House of Vagrancy, а коментатор ще е отново Виктор „V for Miss Velma” Странски. На съдийската скамейка този път ще седнат Tila Kareola, майка-основател на House of Kareola от Атина, и режисьорът, хореограф и танцов артист Коста Каракашян. Предстои да бъде обявено скоро и името на третия съдия, когото организаторите към момента пазят в тайна. Диджей на вечерта ще е Julieta Intergalactica.

Както и при предното издание на бала, и този път събитието ще се състои в две части – една танцова работилница през деня с Tila Kareola, и самият бал вечерта. Работилницата на Tila ще е на тема Vogue Fem Elements, и ще се проведе от 15:00 ч., в Национален студентски дом, а началният час на бала е 21:00 ч.

Подробна информация и редовни ъпдейти за LOVE Affair Ball ще намерите във FB страницата на събитието, а ако желаете да участвате в някоя от категориите, трябва да се регистрирате предварително тук.