Рапър засне гей порно филм по случай рождения си ден… в дома на родителите си

Канадски рапър и музикален продуцент създаде собствен гей порно филм, заснет изцяло в къщата на родителите му докато те били на почивка. Джошуа Долгин, познат с артистичния псевдоним Socalled, изненадал майка си и баща си едва след края на снимките.

Открито гей артистът разказа пред „Vice“, че филмът е от части реакция към 40-ата му годишнина. Той обаче не го определя като признак на криза на средната възраст, а по-скоро като „празненство на средната възраст“.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Обичам секса и обичам добрата фотография и филмовото изкуство. Това е комбинация от двете. Като артист аз съм късметлия, защото имам достатъчно известно име, за да мога да си позволя да пробвам нови неща, но не съм толкова известен, че да имам ограничения.“

„Просто искам да следвам сърцето си,“ добави той.

https://www.youtube.com/watch?v=wNw1Z_QHebY

Идеята за филма му дошла, когато се запознал с гей порно звездата Ривър Уилсън в Grindr. Двамата решили да отидат на кино и установили мигновена връзка.

„И двамата бяхме съгласни, че е страхотна идея да направим порно филм заедно. Не какъв да е порно филм, а такъв, който изглежда красиво; в който изображенията са част от едно цяло.“

Резултатът е арт гей порно филма „The Housesitter“, който ще бъде представен в рамките на културния фестивал „Pop Montreal“.

В пространно интервю за Vice, артистът споделя, че всъщност не харесва порното, защото е „отегчително и повтарящо се“. Според него, „хората, които правят порнография, имат определена отговорност“. Затова собственоръчно написал сценария на своя филм и наел порно актьори с характер и определено излъчване, вместо големи мускули. Редом до Уилсън във филма участва германският порно актьор Валентин Браун.