Гей двойка превърна сватбата си в Disney приказка

Гарет Смит и Джейсън Битнър от Чикаго се появиха на сватбата си в пъстри костюми, загатващи за предстоящата им метаморфоза. Смит носеше бял жакет, зелена риза и лилав панталон, а Битнър – син панталон, жълта риза, червена папионка и бял жакет с черни палмички.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Между клетвите и празненството обаче, двамата мъже се премениха в шерифа Уди и Бъз Светлинна година от анимационната поредица на Pixar, „Играта на играчките“.

Двойката е заедно от пет години и се сгодява през 2016 – в Disneyland. „По онова време никой от нас нямаше идеи или планове за това как ще изглежда сватбата ни,“ разказа Битнър пред PinkNews.

„Около година преди сватбата, започнахме да се замисляме по-сериозно. Тогава решихме, че това е нашият специален ден и трябва да правим нещата, които искаме. И двамата обичаме Хелоуин и всяка година правим грандиозни партита. Обичаме и Disney. Затова решихме, че е логично решение да комбинираме всичко това за сватбата ни!“

Той разказа още, че изборът им на персонажи е свързан с песента, която искали за първия си танц – „You’ve Got a Friend in Me“. „Гарет искаше да се облечем като Бъз и Уди, защото ‘You’ve Got a Friend in Me’ е една от любимите ни песни на Disney. Разбира се, аз трябваше да съм шерифа Уди. Двамата герои наподобяват нашите личности.“

Но не само те бяха филмови персонажи. Младоженците изрично подканили гостите си също да се облекат подобаващо за нестандартната сватба. В резултат на дансинга танцуваха герои като Тарзан, Мери Попинс и Алиса. А родителите на Смит и Битнър се появиха като Урсула и Тритон от „Малката русалка“ и Джак Спароу от „Карибски пирати“ и Феята Камбанка от „Питър Пан“.