Премиерната прожекция на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 в Rainbow Hub в снимки

Първите в България публични прожекции на новия сезон на RuPaul’s Drag Race All Stars 4, организирани от Фондация GLAS, започнаха с много настроение, смях и fierceness в ЛГБТИ общностния център Rainbow Hub. Фенове на популярното риалити шоу от България и чужбина се събраха, за да подкрепят любимата си драг кралица и да полеят премиерата с обилно количество чай. Чаят в случая беше консумиран под формата на коктейла Basic Bitch, създаден специално за вечерта от Цур (aka Tsury).

Водещ на прожекцията беше театралната драг вещица Ally Witch, родена и отраснала в Младост и усъвършенствала изкуството си в Бруклин, Ню Йорк. След прожекцията тя анимира вечерта с атрактивен лип-синк пърформанс на парчето Exes and Oh’s на Elle King. Присъстващите имаха възможност да се включат в забавна викторина с въпроси от историята на шоуто и да спечелят различни сувенири. Ако имате желание и вие да застанете на сцената и да покажете своята Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent, може да се свържете с Ally Witch в Instagram @allywitchbk и в Twitter @NedaMarie.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Вторият епизод на RPDR All Stars 4 е със заглавие Super Girls Groups, Henny, а прожекцията му ще се състои тази събота (22 декември), от 20:00 ч., в Rainbow Hub (ул. „Любен Каравелов“ 24, София). Дрескодът е CRAZY CUCKOO CUNT. Доведете приятели и усмивки.

Всичко най-важно около предстоящите прожекции може да следите във Facebook групата Big Gay Film Club.

Ето и кадри от премиерната вечер, заснети от фотографа Peter Michael.