Фотограф: Патрик Донован

Театралната драг вещица Ally Witch ще води прожекциите на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 в Rainbow Hub

 
Sofia Pride 2023
 

Концептуалният артист Ally Witch ще бъде специалният водещ на публичните прожекции на новия сезон на RuPaul’s Drag Race All Stars 4, които се организират от Фондация GLAS в рамките на инициативата Big Gay Film Club. Първата среща на българските и чуждестранните фенове на шоуто ще се проведе на 15 декември (събота), в Rainbow Hub (ул. „Любен Каравелов“ 24, София), от 20:00 ч.

Ally Witch

Родена и отраснала в Младост и усъвършенствана в Бруклин, Ally Witch е театралната драг вещица от най-блестящите ви мечти. Можете да я откриете да практикува поп пънк вещерство и да отстоява правата на брокатите навсякъде, където има местна драг култура. В събота тя ще провокира посетителите в хъба с атрактивна визия, забавни игри и много приятни изненади. Повече от нея може да видите в Instagram @allywitchbk и Twitter @NedaMarie.

Ally Witch

За подходящото настроение и разположение на духа в съботната вечер ще допринесе и специално създаденият за прожекцията коктейл Basic Bitch (познат още като BB), забъркан по идея на Цур (aka Tsury).

В All Stars 4 ще се състезават за короната, както и за място в залата на славата на Drag Race добре познатите Monét X Change, Latrice Royale, Trinity Taylor, Farrah Moan, Valentina, Monique Heart, Jasmine Masters, Naomi Smalls, Gia Gunn и Manila Luzon. От кой #team сте? Елате да подкрепите кралицата, която харесвате най-много, и да се запознаете с други запалени фенове от България и чужбина. Входът е свободен, като единственото условие е да донесете със себе си вашите Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent. Дрескодът е FIERCE, yes gawd!

Всичко най-важно около предстоящите прожекции на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 може да проследите във Facebook групата на Big Gay Film Club.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина