Фотограф: Патрик Донован

Театралната драг вещица Ally Witch ще води прожекциите на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 в Rainbow Hub

Концептуалният артист Ally Witch ще бъде специалният водещ на публичните прожекции на новия сезон на RuPaul’s Drag Race All Stars 4, които се организират от Фондация GLAS в рамките на инициативата Big Gay Film Club. Първата среща на българските и чуждестранните фенове на шоуто ще се проведе на 15 декември (събота), в Rainbow Hub (ул. „Любен Каравелов“ 24, София), от 20:00 ч.

Ally Witch

Родена и отраснала в Младост и усъвършенствана в Бруклин, Ally Witch е театралната драг вещица от най-блестящите ви мечти. Можете да я откриете да практикува поп пънк вещерство и да отстоява правата на брокатите навсякъде, където има местна драг култура. В събота тя ще провокира посетителите в хъба с атрактивна визия, забавни игри и много приятни изненади. Повече от нея може да видите в Instagram @allywitchbk и Twitter @NedaMarie.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
Ally Witch

За подходящото настроение и разположение на духа в съботната вечер ще допринесе и специално създаденият за прожекцията коктейл Basic Bitch (познат още като BB), забъркан по идея на Цур (aka Tsury).

В All Stars 4 ще се състезават за короната, както и за място в залата на славата на Drag Race добре познатите Monét X Change, Latrice Royale, Trinity Taylor, Farrah Moan, Valentina, Monique Heart, Jasmine Masters, Naomi Smalls, Gia Gunn и Manila Luzon. От кой #team сте? Елате да подкрепите кралицата, която харесвате най-много, и да се запознаете с други запалени фенове от България и чужбина. Входът е свободен, като единственото условие е да донесете със себе си вашите Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent. Дрескодът е FIERCE, yes gawd!

Всичко най-важно около предстоящите прожекции на RuPaul’s Drag Race All Stars 4 може да проследите във Facebook групата на Big Gay Film Club.