„Пазаруване и секс“ на Марк Рейвънхил в YALTA CLUB

Да консумираш или да те консумират? Това се пита в пиесата на Марк Рейвънхил “Shopping and Fucking”.

Зрителят е провокиран с редица екзистенциални въпроси относно стойността на човешкия живот в свят, в който всичко може да се купи, защото всичко се продава и има съответната цена. Истинските взаимоотношения се заменят с „транзакции“, превръщайки любовта и физическия контакт в обикновена търговия и нищо повече. В резултат на това всички морални кодекси и етични ценности се заличават. Това е пиеса за самотата и трагедията на младия човек, оставен на произвола на не леката си съдба – да се ситуира в обществото и да оцелява.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Темата е много жестока, която засяга представлението – за консуматорството, за младия човек, на когото му е много трудно да се ситуира в обществото, неговата невъзможност да оцелява, поради нападения от външния свят„, каза режисьорът на пиесата Димитър Илиев пред интервю за БНТ.

В “Shopping and Fucking” участват актьорите Антония Кундакова, Ванина Йорданова, Георги Богданов, Вилиян Гешев и Радослав Радев, под режисурата на Димитър Илиев. Спектакълът ще направи своето завръщане утре, 23.09 на сцената на YALTA CLUB, от 19:00 часа с втора дата на 28.09.  След представлението ще има дискусия между публиката и актьорите.

Билети и повече за събитието може да намерите тук.

Фотограф: Златина Точкова

Плакат: Георги Сиркатов