Нов гей порно филм засяга темата за конверсионната терапия

Един от най-известните жанрове в порно индустрията е пародията на известни филми и фетишизирането на популярни образи с комедийна цел. От студиото NakedSwords, обаче, са решили да засегнат сериозна тема в последния си проект. Филмът „A Murdered Heart“ засяга ужасяващата и противоречива практика на т.нар. конверсионна терапия (за „лекуване“ на хомосексуалността). Сюжетът разказва историята на трима мъже, които биват изпратени в специализиран център с надеждата, че ще успеят да променят сексуалната си ориентация. През последните години конверсионната терапия бе забранена в много страни по света.

Режисьорът на „A Murdered Heart“ Марк Макнамара коментира: „Над 700 хиляди ЛГБТ+ лица са били засегнати от ужаса на конверсионната терапия. Радвам се, че ми предоставиха тази платформа и мога да се изправя смело и да кажа нещо важно. Някои хора вероятно ще заявят, че такова мнение не трябва да се изразява през порното, но щом предмета на проекта е сексуалността и стигмата, не смятам, че трябва да си мълча.“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Във филмът младежите, които биват принудени да се подложат на опасната практика, започват да се бунтуват и да се борят за сексуалната си свобода. Участващите актьори са Angel Rivera, Alexander Savage, Cade Maddox, Colton Reece, Ty Mitchell, Johnny Hazzard и Jessy Ayers.