Медийното обучение за активисти с нови дати

„Искаш да подобриш своите медийни и комуникационни умения, да можеш да артикулираш послания по-уверено и пълноценнно по време на публичен дебат или интервю? Значи си на правилното място!“

След успеха на първото медийното обучение за активисти, Фондация Билитис добави 4 нови дати за тези, които искат да развият своите медийни и комуникационни умения. Желаещите имат възможността да изберат удобна за тях дата, като обучението ще се проведе на 20-ти, 26-ти и 27-ми май от 9:30 до 18:00ч. Линк за записване за безплатното еднодневно обучение ще откриете тук.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Обучението ще се проведе в сградата на Нов Български Университет, а записалите се по имейл ще получат допълнителна информация. Медийното обучение за активисти е насочено за хора от малцинствени групи (ЛГБТИ+ хора, роми, евреи и др) и ще събере на едно място всички хора от общността, които имат желание да се развиват в сферата на активизма. В рамките на обучението ще имате възможността да придобиете знания по различни теми свързани с медийната грамотност, както и ще имате възможност да почерпите опит от водещи български журналисти, да научите различни комуникационни похвати и да ги приложите в реална среда.

Обучението е част от проекта „Гласове на Общността“, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП.