Как изглежда перфектното описание в приложение за запознанства?

Да създадеш перфектното лично описание в приложение за запознанства не е лесна задача. Ако беше, всички щяхме да имаме опашка от красиви момчета за среща чак до другата година. Или дори гадже. Трудно е да се намери добър баланс между интелигентност и увереност, между интелект и снобарство.

Описанията са важни. Вероятно не толкова важни, колкото профилната снимка, но след като си се научил да подбираш страхотни снимки за профила си, е добре да можеш и да опишеш себе си по привлекателен начин. Все пак, трябва нещо да те отличи от останалите красиви мъже. Затова ви предлагаме пет компонента за създаването на страхотно описание:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Не бъди злобен или bitchy:

Не пропилявай малкия брой думи, които са ти позволени, за да пишеш изрази като „не ми губете времето“, „ако нямате снимка, не ми пишете“ и т.н. Отблъскващо е и създава впечатлението, че сте настроени враждебно през цялото време. Разбира се, никой не обича да си губи времето, но подобен израз няма да спре хората, така или иначе. Не искаш да изглеждаш изтощен и раздразнен, защото така дори този, който няма намерение да ви губи времето ще помисли два пъти преди да ви пише.

Опиши ясно какво търсиш:

Да не би да търсиш сексуални партньори, докато намериш подходящия за гадже? Напиши го! Търсиш си партньори за среща? Търсиш единствено секс? Търсиш приятели? Задай си сам тези въпроси и напиши истината. Ако си търсиш гадже и връзка, опиши какво харесваш и очакваш от това.

Не бъди расист, хомофоб, сексист и т.н.:

Това трябва да е повече от ясно, но предвид броя на профилите, съдържащи описания като „без женствени“, „без дебелаци“, „без цигани“ и т.н. си заслужава да го споменем отново. Ако харесваш определен тип мъже, пази си го за себе си, окей? Не бъди идиот.

Опиши характера си:

Не се описвай, като в конкурс за красота – „Харесвам дълги разходки по плажа, докосвайки пясъка със стъпалата си, докато слънцето залязва“. Това е прекалено. Но изрази като „забавен геймър“, „общителен“, „артистичен“, „творец“ ни дават по-добра представа за типа човек и интересите му. Бъди скромен, но и креативен.

Вложи чувството си за хумор:

Хуморът е страхотно качество. Куиър хората сме едни от най-забавните хора в интернет. Виждал ли си Туитър? Ако можеш да бъдеш забавен, действай. Това ще те отличи, със сигурност. Най-добрата ми приятелка, която е хетеросексуална е написала в описанието си в Tinder: „Не търся нищо сериозно. Само къща в покрайнините и деца.“ Това е перфектно описание!