Хелиас Дулис снима хомоеротични фантазии по гръцки

След като завършва образованието си във Великобритания през 2015 година, Хелиас Дулис се връща в родна Гърция, където заснема първия си филм „The Nest“. Това негово начинание започва да се разгръща без идеята, че един ден той ще се потопи в света на фотографията. Както можете да се досетите, и второто се случва, а успехите на Хелиас достигат чак до поръчкови снимки за американската модна къща Ралф Лорън. Ние ви представяме няколко негови фоторазказа, които ще стимулират въображението ви, а повече ще може да намерите в зина му „Pale Blue Nostalgia“ по-късно тази година.

„AMO“:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Eдин мъж се ражда между белите скали на земната вагина. Бреговете са боядисани в бяло от вулканична еякулация. Мъжът е самият плод на това изригване – разцъфнала праскова върху лунната повърхност. Сътворява своя любим с прегръдка в суровия гръцки пейзаж. Вече изгнилата праскова ще изсъхне с поглед, загледан в залеза на последната любов… „amo“.

„Съдбата на педала“:

Научили сме се да живеем зад мрачните завеси, в храма на прогонената сексуалност. Принудили са ни да сме невидими и да не виждаме. Озарени сме от хетеронормативна светлина, която решава кое е правилно и кое – не. Затова ние бягаме в горите, за да срещнем похотливите си очи, научени на стъпките на едно неизживяно юношество. В крайна сметка, оставаме отново сами, скрити от живота, който ни чакаше и търсим промяна в касичката на семейния бизнес, чрез който наблюдаваме безсрамния живот на другите.

„Дигиталният Колби“:

„Дигиталният Колби“ е фотографски пейзаж, изпълнен със сенките на някога обожавания американски порно актьор Колби Келър и падението на политическите му възгледи. Това е красотата в стигмата около една кариера, основана върху секса, и деконструкцията на американската мечта, когато се докосне до чувствителността на една ранима общност.