H&M и Симон Роша представят първите снимки от цялостната Simone Rocha колекция

H&M с вълнение представя цялостната Simone Rocha x H&M колекция. Модели, предлагащи нов прочит на ключови за дизайнера облекла, създали невероятния свят на Роша – комбинация от нейния модерен и автентичен подход, изкуството и семейната атмосфера. Колекцията е вдъхновена от Ирландия, Хонг Конг, различните текстури и силуети, интимността и радостта.

„Надявам се, че всички модели ще бъдат ценени и носени за години напред. Колекцията е комбинация от идеи и вдъхновения, които оформиха мен и моята марка през последните 10 години. Много съм развълнувана да ги видя преобразени и стилизирани по нов начин.“ Симон Роша

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Симон има такава уникална и специална естетика. Сезон след сезон, тя ни представя своята идентичност. Simone Rocha x H&M е неустоимо предложение от дизайнер, с ясно чувство и визия за това коя е тя и какво иска да каже. Надяваме се тази колекция да вдъхнови и съживи духа на нашите клиенти.“ Ан-Софи Йохансон, H&M

Разнообразието от рокли в колекцията е великолепно – обемна рокля с флорален десен, бяла – от органичен памук с красива бродерия и нежни рокли от тюл, които могат да бъдат облечени върху други модели от Simone Rocha x H&M.  От карирани панталони и ежедневни рокли, до впечатляващи вечерни облекла – това е огромната гама продукти в колекцията. Част от аксесоарите са обеците с мъниста във формата на цветя, сатенените шноли-панделки и диадемите. Черни официални обувки с перли, червени ниски обувки с пера и чехли с дебела подметка – всеки един от чифтовете e вдъхновен изцяло от творчеството на Роша. Дамските модели ще бъдат налични в размери от XS до L (отговарящи на 34 – 44/46 размер).

Дебютната за Симон Роша мъжка колекция носи отличителния почерк на дизайнера. Ключовите мъжки модели са тренч-палтото с перлена яка, плетивата, класическият вълнен костюм и ежедневният кариран панталон с подхождащото му сако. Фотографията на Джейкъб Лилис (дългогодишен приятел и творчески сътрудник на Роша) е отпечатана върху риза, суитчър и тениска от колекцията. Различни цветни чорапи, раница и автентичните за дизайнера черни обувки с маниста са само част от аксесоарите в Simone Rocha x H&M. Мъжките модели ще бъдат налични в размери от XS до XL (отговарящи на 46 – 52/54).

Първата за Симон Роша детска колекция включва умалени версии на нейни ключови модели – рокли с воали, плетени пуловери, жилетки с перлени копчета, суитчър и великолепно сако-яке с флорален десен, изработено от рециклиран полиестер. Детските модели ще бъдат налични в размери – 98/104, 110/116 и 122/128 (всички дрехи и аксесоари с перлени декорации ще започват от размер 104).

Част от кампанията Simone Rocha x H&M са лоялните на Роша модели, които представят всяка нейна колекция – Джес Мейбъри, Бимпе, Джан Байбун, Тес Макмилън, Арамиди Манги, Джерамая Форджур и Джетро Сапон. За сътрудничеството с H&M те са снимани в Лондон от Бен Томс, а моделите са стилизирани от друг дългогодишен партньор на дизайнера – Роби Спенсър. Стилът на визиите е в красотата на безбройните варианти, по които моделите могат да бъдат съчетани. Гримът е осигурен от Томас Де Клуйвер, а косите са оформени от Синфия Харви.

Колекцията Simone Rocha x H&M ще бъде налична ексклузивно онлайн на hm.com на 11 март.