Heartstopper ще се появи в Netflix през пролетта на 2022

Netflix ще излъчи адаптация на графичен роман, проследяващ гимназиалната романтика на Чарли и Ник. Романтичната драма от осем епизода е едно от най-новите дългоочаквани предложения от стрийминг услугата, базирани на поредицата комикси на Алис Осеман за любовта, приятелството, лоялността, живота, времето и психичните заболявания. Той изследва, наред с други неща, разцъфтяващата връзка между Ник Нелсън и Чарли Спринг, две момчета в британска изцяло момчешка гимназия.

Heartstopper ще се появи в Netflix през пролетта на 2022 г. – точната дата e 22 април. За всички, които искат да научат синопсиса накратко, по същество: момче среща момче. Момчетата стават приятели. Момчетата се влюбват.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Когато свенливия Чарли и обичащият ръгбито Ник се срещат в гимназията, те бързо откриват, че невероятното им приятелство разцъфтява в неочакван романс. Чарли, Ник и техният приятелски кръг трябва да се ориентират във вечно актуалното пътешествие на себепознание и приемане, като се подкрепят взаимно, докато се учат да откриват най-автентичната си същност.

Авторката споделя: „Едно от добрите неща на това, че Heartstopper е уебкомикс, е, че получавам постоянна обратна връзка първо от моите поддръжници-патрони (които го виждат първи), а след това и от коментаторите, когато го качвам онлайн. Ако нещо от това, което правя, е вредно или неточно, моите читатели със сигурност ще са първите хора, които ще ми го кажат! За щастие досега не съм попадала в такава ситуация, но ако бях, тогава щях да имам властта да променя историята, преди страниците да бъдат завършени за физическите книги.“