Heartstopper ще излезе на български език

 
BHK Banner
 

В първият ден след Прайд месеца издателство Orange Books сподели в своята фейсбук страница, че любимият гей комикс „Heartstopper„, ще излезе на български език съвсем скоро. Историята на Алис Осман стана още по-обичана от хора по целия свят след като едноименната продукция на Нетфликс събра популярност и влезе в класациите на най-гледани сериали на платформата в редица държави.

Изминаха няколко месеца откакто светкавично и безвъзвратно се влюбихме в историята на Алис Осман. Да, заклетите фенове ще кажат, че сме позакъсняли с тази любов, но по-добре късно, отколкото никога. От първите страници ни беше ясно, че искаме да издадем тези книги.

Съвсем не преувеличаваме, беше любов от пръв поглед. Ник и Чарли плениха сърцата ни така, както само ученическата любов може да пленява. И сме безкрайно щастливи, че ще запознаем българските читатели с тяхната история – история за приятелство, саможертва, за борба със себе си, за толерантност, любов и смелост.“ споделиха от издателството в социалните мрежи.

Предстои да разберем точната дата на издаване.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина