ARTBAT

EXE Episode 9 с промо билети за читателите на PROUD

След дълбокия отпечатък, който остави BORIS BREJCHA с EXE „EPISODE 8“, е време вниманито да бъде насочено към празничния месец декември и задаващия се EXE „EPISODE 9“.

Хедлайнъри на събитието ще бъдат световноизвестното украинско дуо – ARTBAT. До тях достойно заема място едно от най-горещите имена на световната електронна сцена REBŪKE.

 
L’N’Q: House & Disco
 

EXE „EPISODE 9“ ще се проведе на 17.12.2022 г., на емблематична локация за поредицата EXE EPISODES – NU BOYANA FILM STUDIOS.

В лайнъпа на събитието се нареждат и резидентите на бранда – PAVEL PETROV, PEPPOU и VANINA.

ARTBAT са артисти с рекорден брой първи места в класацията на Beatport, продукцията им е най-продаваната за 2019та година, а Richie Hawtin е един от първите им почитатели.

Те са сред най-търсените имена на техно сцената, а участията им включват Awakenings, Fusion Festival, Warung, EDC, Tomorrowland, DGTL и Loveland, както и Hï Ibiza, DC10 Ibiza, Watergate Berlin, CRSSD Fest San Diego и много други.

Продукцията на REBŪKE често е в TOP 10 на Beatport. Издава музика за лейбъла на Adam Beyer – Drumcode, Hot Creations и други. Rebuke е с личен рекорд, задържайки се на челни позиции в тек-хаус класацията на Beatport цели девет седмици.

Powered by: REYKA VODKA, RED BULL, HEINEKEN, PULSE FITNESS & SPA, RILANA

Читателите на PROUD получават специална отстъпка с код PROUD.EXE при покупка на билети онлайн.