Близки срещи със секси танцьора на откриващото парти на Sofia Pride Arts на 12 май

Времето до третото PROUD.bg парти, което ще открие Sofia Pride Arts – едно от най-дългоочакваните културни събития в програмата на Sofia Pride 2018 – постепенно се топи в тези топли дни като сладолед в ръцете ни. Затова ви предлагаме да си оближем пръстите с първата от многото изненади, които сме ви подготвили за него. Името му неслучайно е Chris Arte, защото самият той е артистичен, харизматичен и невероятно пленителен. Достатъчно е да го погледнете в… очите, за да се уверите. Идва от Гърция, но непрекъснато пътува из хитовите парти дестинации по цял свят, сред които се радваме, че е успял да намести и София. Едвам успяхме да му откраднем няколко минути от натоварената програма, за да си побъбрим за нещата от живота – танци, фитнес и секс. Добре, че не пести думи и си казва нещата така, както ги усеща. Без филтри.

Какво или кой те запали по танцуването?

 
L’N’Q: House & Disco
 

Започнах да танцувам, след като парти промоутър ме забеляза в един клуб в Лондон и ме покани да танцувам на техни партита. Първоначално се колебаех и не бях сигурен, но го направих и сега се радвам за това, защото gogo танцуването ми даде възможност да обикалям света, да се срещам с нови хора и ми помогна да стана по-общителен и самоуверен.

Най-щурото място, където си танцувал?

Танцувал съм на рождения ден на най-богатата жена във Великобритания. Докара със самолет над 70 души (танцьори, актьори от Бродуей, модели и изпълнители) в къщата си в Швейцария, в Алпите. Беше невероятно преживяване.

Кое е първото нещо, което правиш сутрин?

Пикая (смее се) и храня животните си. Имам кучета и котки.

А вечер преди лягане?

Зависи от настроението ми. Някои вечери чета, преди да си легна, други – слушам музика, а когато се чувствам по-”неспокоен”, мастурбирам.

Коя е твоята най-голяма екстравагантност?

Не съм екстравагантен изобщо. Съвсем обикновен съм и обичам семплите неща.

Каква е тайната на перфектното ти тяло?

Спортувам от 8-годишна възраст, а на 20 години открих фитнеса. Всъщност няма тайна, но мога да кажа със сигурност, че изисква преданост. Ходете на фитнес редовно по 5-6 пъти в седмицата, хранете се здравословно, придържайте се към тренировъчния си и хранителен режим, никога не пропускайте тренировка и хранене.

С коя част на тялото си се гордееш най-много?

Горд съм с краката си, защото навремето бях кльощав и имах кльощави крака. Краката ми бяха най-слабата част, затова и се фокусирах върху изграждането им във фитнеса.

Ако можеше да прекараш една дива нощ с някоя знаменитост, коя би била тя?

Риана, защото изглежда готина и обича трева като мен и има кисела котка, която ще е забавно да е с нас, докато си чилваме напушени.

Напомняме ви, че третото #PROUD.bgparty ще се проведе във Фабрика 126 (бул. Мария Луиза 126). Входът е свободен, но е нужна предварителна регистрация през тази форма:

[super_form id=“14137″]