БЪЛГАРСКИ ФИЛМ С ГЕЙ НИШКА ТРЪГВА ПО КИНАТА ПРЕЗ МАРТ

На 31 март в киносалоните ще се завърти дебютният филм Андрей Андонов, „Никой“. 33-годишният режисьор, завършил филмово изкуство в Ирландия, е прекарал последните четири години в работа по проекта, който е независим и осъществен със собствени средства. В ролите ще видим Гергана Плетньова, Стоян Радев, Силвия Петкова, Йорданка Ангелова и Кристиан Милатинов.

Сред ключовите моменти в историята е еротична сцена между актрисите Силвия Петкова и Йорданка Ангелова – Йори. Кадър от горещата среща е акцент в официалната рекламна визия на филма:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Вера е млада психоложка, потънала в тъга и екзистенциални размисли, заради наскоро починалия си баща. Тя решава да напусне града и да отиде в Родопите, за да намери спокойствието в себе си и да се погрижи за имота, оставен в наследство от баща и. През уикенда, при нея заедно пристигат гаджето й, Тони, и нейната приятелка, Таня, но вместо да внесат спокойствие, напрежението между тях нараства.

Ситуацията става още по-напрегната, когато в съседната вила се настаняват Ники и Лили. Ники е изкупил земята около къщата на Вера и е готов на всичко, за да купи и нейната. Вера се нуждае от подкрепа и съпричастност, но в следващите дни нейният живот започва да се променя със забележителни последици.

По-долу можете да видите официалния трейлър на филма, разпространяван от А Плюс Филмс: