Вижте първия трейлър на My Policeman

"My Policeman" проследява историите на полицая Том, учителката Марион и музейния уредник Патрик - които се отправят на емоционално пътешествие във Великобритания през 50-те години на миналия век.

Prime Video сподели първия трейлър на новата си гей драма „My Policeman„, в която участва бившият фронтмен на One Direction Хари Стайлс.

Филмът е базиран на известния едноименен гей роман на Бетан Робъртс, чието действие се развива в Брайтън през 50-те години на миналия век. Ема Корин е в ролята на Марион Тейлър, учителка, която се влюбва в полицая Том Бърджис (Стайлс). След като главният герой се запознава с куратора на музея Патрик Хейзълууд (Дейвид Доусън), в сърцето му се появява дилема, която го разкъсва между двамата влюбени, но поради социалните ограничения на епохата героят на Стайлс решава, че е по-безопасно да се ожени за Марион.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Филмът ще бъде разказан в ретроспекции, като по-възрасните версии на Том, Патрик и Марион ще бъдат изиграни съответно от Линус Роуч, Рупърт Еверет и Джина Маккий. Новият тийзър се фокусира върху минали събития, показвайки Том и Патрик, които за първи път осъзнават чувствата си един към друг.

Базиран на книгата на Бетан Робъртс, режисьорът Майкъл Грандейдж извайва визуално завладяващ, спиращ сърцето портрет на трима души, попаднали в променящите се вълни на историята, свободата и прошката.“ Ревю на книгата „My Policeman“ от Бож Димитров може да прочетете като последвате този линк.

Prime Video ще реализира филма „My Policeman“ в кината в САЩ и Обединеното кралство на 21 октомври и в стрийминг по целия свят на 4 ноември.