The Boulet Brothers обявиха новата си призрачна поредица Dragula: Titans

 
BHK Banner
 

Братята Булет потвърдиха новата си продукция Драгула: Титаните – първата поредица, която ще разшири франчайза им за артисти с алтернативен и хорър драг Драгула. Титаните ще върнат обратно драг суперзвезди от предишните сезони на шоуто, които ще се състезават за 100 000 долара и честта да оглавят предстоящото световно турне на Драгула. Победителят ще бъде и първият в историята носител на титлата Титан на Драгула.

Шоуто ще запази някои аспекти на оригиналния формат, но ще включва и някои съвсем нови елементи, с които зрителите ще могат да се потопят в дълбините на алтернативния драг. На феновете са обещани редица изненади, сред които „обитавано от духове имение, пълно с шокиращи обрати, които се случват в чисто нов декор на „подземния свят“, построен специално за сезона„.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boulet Brothers (@bouletbrothers)

В свое изявление братята Булет казват: „Искахме шоуто да е познато на феновете, но също така искахме декорите и форматът да са по-шокиращи от обикновения сезон, за да съответстват на невероятния талант на артистите, които сме събрали.

Тази година има толкова много шокиращи обрати, че по време на снимките състезателите преименуваха шоуто на „GAG-ула“, и наистина нямаме търпение зрителите да го видят – това шоу е наистина най-завладяващото съдържание, което сме създавали досега„, заявиха те.

Завръщащите се изпълнители ще бъдат оценявани от редица специални гост-съдии, сред които Дейвид Дастмалчиан, Касандра Питърсън, Аляска и Катя, Джо Боб Бригс, Барбара Крамптън и Бони Ааронс. Това са само някои от имената, потвърдили участието си.

Драгула: Титаните ще направи своята премиера на 25 октомври, точно навреме за spooky season. Епизодите ще излизат всяка седмица по Shudder и AMC+.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина