Смей се с GLAS: Галя Петкова

"Радвам се, че ще бъда част от подкрепата за Киев Прайд. За мен е чест!"

 
BHK Banner
 

На 13 юни на сцената на клуб Carrusel с личните си истории ще излязат четирима познати и много интересни личности, за да създадат нова история в Българския стенд-ъп. Водеща на събитието ще бъде Елза Парини, първата драг дама на България. След събитието оставаме за парти с DJ set Julieta Intergalactica. Първият човек, с който ще ви срещнем, докато чакаме заветната вечер е Галя Петкова – сериен предприемач, предимно в развлекателната индустрия. Естествен ходещ стенд-ъп. Има две кучета и бели петна в паметта, но това не й пречи да върти култовите заведения „65 светулки“ и бар Essence.

  • Как би се представила на читателите на PROUD?

Казвам се Галя Петкова и съм отделила този конкретен живот на обгрижване на хората по всякакви начини. От изхранването и напояването до забавлението и комфорта. Обичам това, което правя и го правя вече 30 години

  • Какво те кара да се усмихнеш? А да се смееш с глас?

Всичко. Мисля, че имам отделно пространство в мозъка, което отговаря за смеха. Даже не пространство, а цял шоурум. Постоянно ми се налага да назначавам нови гънки, ‘щото мястото се увеличава и ако трябва да съм честна, завзема почти цялата ми черепна кутия

  • Какво да очакват хората от първото куиър stand-up комеди шоу?

Най-добре нищо😁 Съветвам ги да са вечеряли леко и да дойдат навреме, за да могат да се настанят. После ще ги качим на едно влакче и ще ги разходим на места, на които вече са били и ще им кажем неща, които вече знаят. Ще осветим всяко тъмно ъгълче в главите им. Ще има моменти, в които ще им се иска да не бяха идвали, но когато всичко свърши ще искат още и още, и още….ама няма да има повече, ‘щото сме звезди и сме заети.

  • Защо е важно да се смеем?

Защото това е единственото състояние, което лекува и реално зависи от нас. Бих добавила и защото можем да си го позволим. Да не забравяме, че има хора, които биха искали да се смеят, но не могат защото държат пушки. 

Смей се с GLAS” се продуцира от Оля Малинова в партньорство с фондация GLAS. Цялата тази революция се случва с подкрепата на Стоян Радев.

Вратите отварят в 20:00 ч., начало – 21:00 ч. Елате навреме, за да ви е удобно. Стандартните билети не гарантират седящо място и гостите ще бъдат настанявани по реда на пристигане. Всички VIP билети са с гарантирано седящо място на маса/сепаре. Събитието е с LGBTQIA+ тематика и няма да се допускат лица под 18 години, поради експлицитното съдържание на темите.

Билети може да закупите от тук, а физически билети може да закупите във всички каси на EasyPay.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина