Рут Колева с официална TikTok кампания в седем държави

Днес стартира официална кампания в най-популярната дигитална платформа TikTok с новата песен на Рут Колева “Salty”. Предизвикателството ще се отбелязва със #SaltySong и ще предизвиква ползвателите на TikTok приложението да покажат първо своето обичайно или необичайно „аз“, а след разпръсване на сол във въздуха, да се трансформират в своето мечтано и дръзко „аз“.

TikTok кампанията се организира от Орфей Мюзик и ще се проведе в седем държави – освен България в нея участват Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска и Словения. Ето как самата Рут се справя с предизвикателството: https://vm.tiktok.com/ZMemX7S1m/

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Междувременно сингълът “Salty” се изстреля до четвърто място в класацията за българска музика и до 12-то място в официалната класация на излъчвани песни, изготвяна от Профон и BMAT. Песента, написана и продуцирана от Георги Линев – Kan Wakan (Arctic Monkeys, Thundercat, Moses Sumney, музиката му е включена в Game of Thrones на HBO), и написана от българската гордост в американския музикален шоубизнес – Илияна Недялкова, (ZAYN/Entertainer), е налична във всички дигитални платформи.

Хипнотизиращото музикално видео е режисирано от Георги Манов и представя конкурса за красота в най-красивата му форма – такъв, в който има всякакви контури и форми. Партньори на видеото са Фондация GLAS и Български фонд за жените.

„Salty“ излиза след поредица от успешни сингли (All The Guys, Candy Coated, Life Of The Party, и On My Way, Salty), които се въртят в Европа и Америка, включително в американското MTV. Рут е една от изключително забележителните български артисти, чиито скорошни успехи включват корици на модните списания Harper’s Bazaar, ELLE и Diva, публикации във FLAUNT, BlackBook, Nakid, Pride.com, EARMILK, както и похвали от BBC и MTV. Рут е влизала в класациите Spotify Viral Charts в 7 различни държави и има 5 милиона гледания в YouTube, създавайки си многообразна аудитория по целия свят.