Revolut празнува Прайд с лимитирана серия карти

Водещият британски финтек Revolut ще пусне на пазара 30 000 физически карти с цветовете на дъгата, които ще бъдат достъпни от 1 юли 2019 г. Картите ще бъдат напълно безплатни, а потребителите могат да получат своята, като я заявят от самото приложение на 1 юли.

Новите Rainbow карти ще работят по същия начин като всички други карти на Revolut, което позволява на клиентите да управляват парите си по-евтино и удобно, като определят месечни бюджети за разходи, пестят от редовни разплащания, както и да харчат и обменят пари из целия свят мигновено, без такси и на реалния междубанков курс.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Лансирането на новата Rainbow карта на Revolut бележи първата стъпка в плановете на компанията да работи с редица важни социални каузи, като в следващите седмици се предвиждат допълнителни обявления.

„Потребителите днес изискват по-голяма степен на сходство в ценностите с брандовете, на които се доверяват, а новата ни Rainbow карта бележи малка крачка в нашите планове да подкрепяме повече социални каузи“, каза Чад Уест, ръководител на отдел „Комуникации“ в Revolut.

„Тъй като продължаваме да изграждаме диверсифициран бизнес, в който равните права са ключов фактор за успех, подкрепата на ЛГБТ е естествена крачка напред за нас. Обичаме дизайна на новите ни Rainbow карти и чувстваме, че те са чудесен начин да отпразнуваме Прайд месеца. Revolut е наистина глобална компания и тази стъпка е първата, с която бележим плановете ни за тясно сътрудничество с важни социални каузи. Нямаме търпение да споделим идните седмици следващия етап от тези планове”, каза Марсел Никай, ръководител на проекта в Revolut.

За да получат своята Revolut Rainbow карта, потребителите трябва да свалят Revolut апликацията и да се регистрират в нея. На 1 юли, когато картите ще бъдат достъпни в приложението, потребителите ще могат да поръчат своята в рамките на по-малко от минута. Към момента Revolut има над 5 милиона потребители, а лимитираната серия карти ще бъде дадена на първите 30 000, които изпреварят останалите с поръчката.