Попов, Арнаудов и Партньори спечели награда за кантора на годината в Източна Европа

Попов, Арнаудов и Партньори спечели наградата на за кантора на годината за Източна Европа на IFLR  „Жените в бизнес правото” за 2021 г.

International Financial Law Review анализира световния правен пазар и мненията за адвокати, работещи в сферата на капиталовите пазари, корпоративното право и финансите. Целта на наградите „Жените в бизнес правото,“ организирани от IFLR, е да бъдат отличени водещи дами за приноса им към развитието на бизнес правото, както и адвокатски кантори, разработили най-прогресивните инициативи за разнообразие и приобщаване (diversity and inclusion) от цял свят.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Попов, Арнаудов и Партньори като организация беше отличена в няколко категории. Освен за наградата за Източна Европа, която спечели, Кантората беше номинирана и за други  3 награди: WBL national firm, Pro Bono national firm, Minority Women lawyer national firm. В основата на номинациите са политиките и инициативите на кантората в областта на управлението на хора, менторството, осигуряването на баланс между работа и личен живот, безвъзмездната подкрепа на проекти и инициативи в областта на правата на човека в полза на ЛГБТ общността и на уязвими групи.

Попов, Арнаудов и Партньори е адвокатската кантора, която работи в сътрудничество с Фондация GLAS и София Прайд и стои зад много важни ЛГБТ+ инициативи и проекти през последните години.