Поп звездата DARA пее за първи път на София Прайд на 17 юни

Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една от най-актуалните поп изпълнителки в България ще се качи за първи път на сцената на събитието, което ще се проведе на 17-и юни. Тя ще представи някои от най-големите си хитове пред публиката на звездния концерт на София Прайд, който миналата година събра над 12 000 души пред паметника в Княжеската градина. Вратите на събитието ще отворят в 14:00 часа.

DARA сподели за участието си в София Прайд: „Нямам търпение да се кача на сцената на най-цветното събитие у нас. Подкрепям и заставам зад каузите му в защита на човешките права.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

София Прайд е най-голямото шествие в защита на човешките права в България. Тази година основната тема на 16-ото издание е семейството и неговата важност за ЛГБТИ+ българите. За първи път 11 български семейства ще застанат с лицата и имената си в подкрепа на кампанията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023”. Техните истории ще бъдат разказани в официалните профили на София Прайд в социалните мрежи, както и на билборди из цяла София.

София Прайд се организира от фондация GLAS, съвместно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет. Събитието е подкрепено от Български фонд за жените, Посолство на САЩ в България, Посолство на Австралия в България, Absolut, Accenture, Delinian, Draft Kings, EY, HP Enterpise, Ingram Micro, Mastercard, Progress, Paysafe, Sutherland, tbi bank, Walltopia, Fashion Days, WorkNomads LAB Hotel.