ПЕНИС ФАКТИ

Нашите най-скъпоценни атрибути и какво не знаем за тях?

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

#1

Пушенето може да намали размера на пениса със сантиметри. За добрите ерекции е нужен добър приток на кръв, а цигарите запушват кръвоносните съдове и задушават циркулацията на кръвта. Така че дори да не ви пука за белите дробове, помислете са „малкия“ следващия път, когато запалите.

#2

Мъжкият оргазъм трае средно 6 секунди. Жените получават 23 секунди. Не е честно!

#3

Обрязаното краекожие на пениса може да бъде възстановено чрез използване и издърпване на останалата кожа по страните на пениса. Докторите използват гумени кръгове и тежести. Но възстановяването може да трае с години.

#4

Само един от 400 мъже е достатъчно гъвкав, за да си достави сам орални удоволствия. Установено е обаче, че всички тези 400 мъже са се пробвали да го направят.

#5

Има два вида пениса. Единият се разширява и удължава при ерекция. Другият тип пенис изглежда голям през повечето време, но не става много по-голям при ерекция.

#6

Оказва се, че размерът има значение. Колкото по-дълг е пенисът, толкова по-добро разпределение на семенна течност има.

#7

Пенисът, на който са се радвали най-много, вероятно е този на Крал Фатефехи от Тонга, който твърди, че е лишил от девственост 37 800 жени между 1770 и 1784 г. Или по 7 девици на ден. Крал?

#8

Не ни трябва акъл, за да се изпразним. Тази поръчка идва от гръбначния мозък. За намирането на подходящ партньор за изпразването обаче са нужни мозъчни усилия, а понякога сериозно количество алкохол и часове труд.

#9

Най-честата причина за разкъсване на пениса – енергична маструбация. Някои рискове просто си заслужават.

#10

Пенисът обикновенно е по-тъмен на цвят от тялото, което е съвсем естествена последница от процеса на полово съзряване и няма нищо общо с честите „ръкопашни“ борби.

#11

Един здрав мъж може да има поне 11 ерекции на ден, 9 от тях докато спи. След изпразване може да му отнеме 2 минути или 2 седмица за друга ерекция.

#12

Средното количество сперма при оргазъм е една или две чаени лъжици. В зависимост от продължителността на живота и качеството му един мъж може да достигне до 7000 изпразвания или, дръжте се – близо 52 литра сперма. С една или две чаени лъжици повече.

#13

Последно и фатално за размерите – най-дългият официално „регистриран“ от учените пенис е 34.29 см. Според същите учени по-малко от 5000 мъже в света имат пенис  над 27 см. дължина.