От любов и страст до справянето с предизвикателствата – дебютният албум на Yasen

“Кратко. Точно. Ясно.” е дебютния студиен албум на 25-годишния певец Ясен Неделчев (Yasen). След рилийза на два сингъла това лято артистът се завръща с мини-албум. Написан и продуциран от изпълнителя, албумът съдържа 6 песни подредени в така наречения LP (Long Play) формат. Измежду песните в произведението са вече пуснатите с видеоклипове “Не си сам”, “Up All Night” и “Не мисли”.

 
L’N’Q: House & Disco
 

При последователно слушане открай докрай албумът е като разказ преминаващ през различните фази на творчеството на изпълнителя. От любов и страст до справянето с предизвикателствата и трудностите на света – всяка песен в албума има собствена емоция и енергия.

По музикалния проект работят артисти като Християн Ненов от Гласът на България, както и Божидар Василев (Trombobby) и Симеон Желязков (С.Мо), а музиканите видеа са режисирани от талантливия танцьор и хореограф и Коста Каракашян.

След успешната промоция на песните в албума по събития като Sofia Pride 2020 и 2021, Ясен се надява със завършения албум слушателите да преоткрият песните в него по нов начин, като част от един цял и завършен проект. 

Кратко. Точно. Ясно. може да слушате в Spotify и в канала на Yasen в YouTube.