На цветна мисия до Марс с новата дизайн колекция на H&M

„Как да се обличаме за бъдещето? Това беше въпросът, който ние от екипа на H&M Studio си задавахме, докато обсъждахме вдъхновяващите мисии на човечеството в Космоса."

H&M Studio, ключовата модна колекция на H&M, която дизайн екипа на марката в Стокхолм представя два пъти годишно в ограничени количества, идва ярка, блестяща, футуристична и смела.

Вдъхновена от модерната мисия до Марс H&M Studio A/W22 замъглява представите за реалността, представяйки една футуристична и минималистична гледна точка.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Сред ключовите модели ще забележите цикламения обемен анорак, кафявото палто със силно изразена кройка и тюркоазеният полар. Костюмът от три части е зашеметяващ и изключително практичен – обемното сако е комбинирано със страхотни разкроени панталони, а изненадата е полата със силно изразена кройка, както за мъже, така и за жени. Сребърната рокля с пайети и супер стилния сет – риза и панталон – са създадени за вълнуващи вечерни коктейли. Аксесоарите са смели и напълно променящи всяка визия – кафяви високи ботуши, цикламена чанта, Sci-Fi слънчеви очила и плетено колие с камъни.

Всеки един модел от колекцията е произведен от по-устойчиви материали, рециклиран полиестер, рециклирана вълна и рециклиран месинг, следвайки политиката на H&M за устойчивост. H&M Studio A/W22 ще бъде налична ексклузивно онлайн на hm.com на 13-ти октомври.