Лаганджа Естранджа смая почитателите си с последното си изпълнение

Последното изпълнение на Лаганджа Естранджа разтърси феновете, след като звездата от Drag Race скочи в шпагат от балкон. Световноизвестната драг кралица се завърна в All Stars 6, за да представи изпълнението на Physical на Дуа Липа в лип синк битка срещу Тринити К. Боне. Това изпълнение остана в историята на предаването като едно от най-смайващите неща, случили се на сцената му и оттогава Лаганджа изпълнява песента на своите шоута, които жънат неимоверен успех.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Във видеоклип, споделен в Инстаграм на 17 юли, се вижда как Лаганджа се спуска от балкон в нощен клуб, приземявайки се в шпагат, докато звучи припевът. „Clam Slam 5000„, пише тя заедно с клипа, който към 19 юли има повече от 70 000 харесвания. Вълна от любовта на фенове и драг-колеги се изля в коментарите. Всички бяха възхитени от изпълнението, а някои от тях сравниха Лаганджа със супергероите на Марвъл.

Лагандажа извървя дълъг път от първото си появяване на големия екран в Drag Race сезон 6, през различните опити за участие в танцови формати във и извън драг, разкривайки се като транс жена през 2021 и до днес. Тя споделя, че мнението на хората относно целият персонаж, който тя е успяла да създаде се е променило драстично и то към положително от епизодичната ѝ поява в All Stars 6 като част от формата, който връща кралици, които да се изправят в лип синк битка срещу победителката от тазседмичното предизвикателство.

За момента тя не обмисля завръщане в шоуто като участник, защото не е убедена, че продукцията ще бъде на нейна страна и няма да получи „RUdemptnion„-а, на който всички участници, завръщайки се във формата се надяват, но би се радвала да се завърне като ментор или хореограф на кралиците за различни предизвикателства.