4 важни съвета за профила ти в приложенията за запознанства

В днешния дигитален свят телефонните приложения са се превърнали в част от всичко, което правим, включително намирането на потенциален партньор за среща, връзка или секс. Grindr, Tinder, Scruff, Adam4Adam и Hornet са само няколко от редовните апликации, на които се спират гей мъжете, в търсене на вълнуващи изживявания или дълготрайна любов. Ако искаш да създадеш впечатление за сериозен тип, обаче, профилът ти трябва да се отличава и да грабва вниманието. Как е възможно това? Може да започнеш от следните 4 съвета:

Покажи лицето си на профилната снимка:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Да, голото тяло и плочките са хубава гледка, но когато всяка втора снимка в приложението е такава, впечатлението започва да се размива. Снимката на лицето ще те отличи от останалите и ще накара отсрещния човек да се чувства така, сякаш комуникира с истински човек. Разбира се, не всяка портретна снимка става. Може да погледнеш тук за съвети, относно това.

Качи повече от една снимка в профила си:

Портретната ти профилна снимка е актуална и изглеждаш добре на нея. Това е добро начало, но не е достатъчно. В днешните времена, в които измамите са често срещани, ще са ти нужни няколко снимки, за да докажеш, че наистина човека на снимките си ти. Все пак съветът ни е да не качваш еднотипни снимки. Винаги е по-добре те да са разнообразни и да покажат различни твои страни. Разбира се, по-разголените снимки са с предимство.

Попълни всички полета в профила си:

Представи си профила си, като потенциален повод за начало на разговор. Когато си попълнил всичко, се увеличава възможността някой да те заговори за нещо, което е написано там. Това е особено важно, ако търсиш дълготрайна връзка. Без подробно описание е трудно да се започне разговор. Дори наивен текст като „Попитай ме кой е любимия ми филм“ е добър вариант. Не го премисляй твърде много, важното е другите да се чувстват окуражени да те заговорят. Предпочитаната сексуална позиция също е плюс.

Увери се, че показаното в профила е актуално:

Започни от профилната снимка. Никой не обича драмите, които последват от факта, че профилната снимка е от преди пет години. Написаната информация също трябва да е актуална и вярна. Лъжите не вършат особени услуги в онлайн пространството за запознанства.