Различните типове активни мъже, с които ще се сблъскате

Макар и всички активни да искат едно и също, те достигат до него по различен начин. Някои са страстни и агресивни, доминирайки в леглото. Други просто лежат, очаквайки пасивния да свърши цялата работа. Представяме ви деветте ни любими типа активни мъже, които ще срещнете някъде по пътя.

Фалшивата порно звезда:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Този тип мъж е убеден, че е известна порно звезда. Раздава се, сякаш е на снимачната площадка, изнася шоу… но за кого? На никой не му е ясно, но със сигурност изнася шоу за някого. За него най-важното е бързината и силата. Макар и някои пасивни да обичат енергията на ‘фалшивата порно звезда’, той не е за всеки.

Мързеливият активен:

Често надарен, този тип мъж си мисли, че може да му се размине с работата, само заради размера му. Той лежи в леглото и очаква, че пасивния ще ги язди до последно. Дори няма нужда да казваме, че този активен мъж трябва да се вземе в ръце.

Мисионерът:

Този активен мъж не осъзнава, че има и други секс пози, освен мисионерската. Със сигурност е първата поза, която е пробвал и му е харесала, но от тогава не е опитвал нищо различно, независимо колко наслада може да носи то.

‘Когато аз приключа, всичко свършва’:

Този активен мъж свършва и в този момент решава, че секса е приключил, независимо от положението на пасивния. Той не помага на пасивния да свърши също. Просто се търкаля настрани и мързелува. Явно не осъзнава, че си нещо повече от надуваема секс кукла.

Нетърпеливият активен:

Този мъж е толкова възбуден и готов да започне, че забравя, че съществува такова нещо като игра и загрявка. Иска да проникне в теб незабавно. Трябва да кажеш на този каубои да забави темпото и да се осъзнае.

Щедрият активен:

Този тип активен мъж се възбужда най-много, когато и на пасивния му харесва. Заради това, той комуникира с пасивния често и се опитва да направи изживяването по-добро за него. Колкото повече се възбужда пасивния, толкова по-добър е секса за активния.

Алчният активен:

Този мъж не зачита пасивния и неговото удоволствие. Той има една единствена цел. Оргазъм. Това е единственото, за което той мисли и ще направи всичко за да достигне до него. Ако не ти харесва, дори няма да му мигне окото. Сексът е само и единствено за него.

Агресивният активен:

Този мъж знае какво иска и ще направи всичко за да го получи. Той целува страстно и ти щипе бузите, докато го прави. Размята те по леглото, сменяйки позиции, когато реши. Ще те докара до неподозирана еуфория.

Експериментаторът:

Този тип обикновено е отдолу, но е взел отчаяни мерки за отчаяните времена. Тъй като и двамата сте пасивни, той е направил крачката и е решил да опита нещо различно. Бил е активен само няколко пъти, но е изненадващо умел.