„Коледна история по Коледа“ идва в HBO Max на 17 ноември

Продължението на любимия празничен филм идва в HBO Max

 
Sofia Pride 2023
 

Коледна история по Коледа – дългоочакваното продължение на класиката „Коледна история“ идва в HBO Max на 17 ноември. Семейната комедия от Warner Bros. Pictures и HBO Max се завръща с нова порция празнини приключения. Този път Ралфи е пораснал и трябва да се справи с Коледа и всичко, което идва с нея… като баща. Питър Билингсли се завръща в ролята, която накара деца от всички възрасти да очакват коледната сутрин с нетърпение.

Тази затрогваща и изпълнена с хумор следваща глава от историята на Ралфи Паркър го заварва пораснал със собствено семейство, решен да създаде незабравима Коледа за децата си. Разбира се, както е традицията в домакинството на Паркър, въпреки неимоверните усилия на „татко“ да внесе коледния дух, нещата се объркват комично. Питър Билингсли се завръща като Ралфи, писател, който сега е глава на фамилията Паркър след смъртта на баща си.

Какво отне толкова време, за да продължим историята?“ е въпросът, който Питър Билингсли, актьор, продуцент и съсценарист на филма, си е задавал беазброй пъти, през годините. „Имаше много разговори за продължение много по-близо до момента, когато оригиналният филм излезе през 1983 г.“, спомня си той. „И тогава, разбира се, и в началото на 90-те… В крайна сметка изглеждаше като далечен спомен, сякаш никога няма да можем да го направим. Но ето ни, Ралфи вече е пораснал, има собствено семейство и това е възможност да върнем толкова много от тази магия, но с изцяло нова перспектива. Виждате какви са мечтите му, какъв е животът му сега, какво е семейството му. В известен смисъл чакането толкова дълго го прави още по-специален, защото има много нови герои, а и от старите, любими на феновете, които виждаме как са се променили след толкова години.

Филмът ще дебютира по HBO Max на 17 ноември 2022 г.

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина