Кои са най-секси рекламите на Calvin Klein?

Дълъг е списъкът на звездите, съблекли се по бельо за реклама на най-известната компания за мъжко бельо Calvin Klein. Понякога елегантни и секси, понякога противоречиви, рекламите са се превърнали в ключово маркетинг оръжие на бранда. Затова и напоследък сред моделите им се нареждат все повече световно-известни актьори, музиканти и спортисти. Рекламната кампания на Шон Мендес предизвика шумни реакции преди месец, но неговите снимки далеч не са първите такива на Calvin Klein, които събуждат масов интерес. Представяме ви 10 от любимите ни реклами на компанията и оставяме на вас да прецените кой изглежда най-добре с легендарните боксерки/слипове:

Марк Уолбърг (1992):

 
L’N’Q: House & Disco
 

Рекламата, която даде начало на истерията. Снимката на Уолбърг вдъхновява всички други след нея. Тя е била имитирана и осмивана десетки пъти, но никой не успява да надмине оригинала. Нийл Крафт, една от главните фигури в компанията по онова време разказва: „Тогава Calvin Klein все още не беше станал голям бизнес за нас. Чудихме се какво да направим за новата ни реклама. Не търсихме специално известна личност, но попаднахме случайно на снимката на Марк за корицата на списание Rolling Stone, на която той показваше Calvin Klein бельото си. Моментално решихме, че имаме нужда от него.“

Антонио Сабато младши (1996):

Доказан секс символ след участието си в американския сериал „Централна болница“, Антонио Сабато младши е неизбежен избор за Calvin Klein реклама в средата на 90-те. За съжаление, подкрепата му за Доналд Тръмп по време на президентските избори през 2016 напълно убива симпатиите ни.

Фредрик Юнгбери (2005):

След рекламата си през 2005, шведският футболист Фредик Юнгбери се превръща почти в постоянен модел на Calvin Klein. Ясно е защо.

Джимон Хонсу (2007):

Само година след като бива номиниран за Оскар, Джимон Хонсу застава пред обектива на легендарния фотограф Питър Линдберг. Резултът, както се досещате, е зашеметяващ.

Джейми Дорнан (2009):

Със снимките си за Clavin Klein, Джейми Дорнан се превръща в секс икона още преди да пробие в „Петдесет нюанса сиво“. Ясно ни е защо е избран за ролята.

Келан Лъц (2010):

Също като Джейми Дорнан, Келан Лъц придобива популярност като модел преди да стане актьор и да участва във „Войната на боговете“ и „Здрач“.

Ник Джонас (2014):

Технически, това не е официална реклама на Calvin Klein, но е твърде секси за да я пропуснем. Идеята на фотосесията е да циментира статуса на Ник Джонас като секс символ. Хитра е идеята за имитация на оригиналната реклама на Марк Уолбърг, но дори и да нямаш представа за препратката, снимките предизвикват силен интерес.

Джъстин Бийбър (2015):

Колко бързо минава времето! Сякаш рекламата на Бийбър излезе съвсем наскоро. Снимките на поп звездата са опит да го откъснат веднъж завинаги от образа на лигав тийн идол. Уви, при излизането си, те предизвикаха предимно негативни реакции и обвинения за прекалена обработка и използване на подплънки на определени места.

Треванте Роудс (2017):

След като „Лунна светлина“ взе статуетката за най-добър филм на Оскарите, четирима от актьорите във филма участваха в рекламна кампания за Calvin Klein. Уви, снимките на Треванте Роудс са единствените, от които ни потичат лигите.

Шон Мендес (2019):

Шон Мендес е най-актуалния модел на Calvin Klein и социалните мрежи напълно откачиха, когато снимките му бяха пуснати официално.