16 типа секс, които всеки гей мъж трябва да опита поне веднъж

Има много различни начини, по които гей мъжете правят секс. Някои предпочитат нежен и прочувствен секс с любовта на живота си. Други се радват на груб секс с непознат в обществената баня. Между тези две  крайности, обаче, съществуват много неподозирани начини да получиш страхотно удоволствие. Затова ви представяме 16 типа секс, който трябва да опитате поне веднъж през живота си.

Незабравимият първи път:

 
L’N’Q: House & Disco
 

Първият ти път с мъж. Притеснението и озадачението. Толкова е правилно, а си мислиш, че е толкова грешно. Всички усещания, които те връхлитат – срам, наслада, смущение. Същинско емоционално претоварване.

Първият път с някого, когото харесваш:

Първият секс не винаги е най-прекрасното изживяване. В много от случаите, дори не си падаш истински по партньора си. Първият път с мъж, когото наистина харесваш, обаче, е феноменално изживяване. Мислиш си: „Да, това е!“

Анонимният секс в съблекалнята/парка/сауната:

Това е важен етап за много гей мъже. Не е лошо да пробваш поне веднъж анонимния секс на изненадващо място. Приливът на вълнение и несигурност не може да се сравни с нищо друго.

Сексът, в който най-накрая разбереш насладата от това да си пасивен:

Повечето гей мъже не се наслаждават първия път, когато са пасивни. Някои се стягат, други се гърчат от болка, трети – не знаят какво да правят. С придобиването на повече опит се научаваш да се отпускаш и тогава разбираш въпросната наслада, за която всички говорят.

Бързият секс с партньор от Grindr преди лягане:

Понякога си лягаш и не можеш да спреш да се въртиш. Искаш да заспиш, но тялото ти отказва. Затова каниш набързо някой от Grindr. 45 минути по-късно заспиваш удовлетворен.

Първият секс, през който си напълно трезвен:

За да се отпуснеш по време на секс – често посягаш към бутилката или коз-а. Когато, обаче, опиташ за първи път без въздействието на опияняващи вещества, чувството е наистина специално и различно.

Бавният, нежен и романтичен секс:

Същинската дефиниция на израза ‘да правиш любов’. Едно от най-прекрасните изживявания на света.

Първият път с ‘kinky’ тип:

Шляпва те силно по задника. Слага ръцете си върху гърлото ти и натиска леко. Сърцето ти се разтуптява. Усещаш нов вид вълнение от изпитването на нещо ново и по-интензивно.

Тройката:

Всеки трябва да пробва тройка в определен етап от живота си и да разбере защо две глави са повече от една.

Сексът в летния лагер:

Летният лагер е едно от най-хомоеротичните места, които някога са съществували. Цяла тълпа от пубертети:  някои са прикрити, други са хетеросексуални, но всички са любопитни и искат да опитат нещо за първи път.

Страхотният пиянски секс:

Онзи път, в който си пиян и сексът е повече от страхотен. Сякаш имаш допълнителна енергия и се чувстваш като същинска рок звезда.

Ужасният пиянски секс:

Онзи път, в който си пиян и сексът е наистина ужасен. На всеки му се е случвало. Не можеш да поддържаш ерекция. Чувстваш се отблъскващо. Между телата ви няма никаква химия. И все пак е важно да имаш и такива изживявания, за да успееш да оцениш прекрасните.

Сексът с непознат в чужда страна:

Има нещо изключително вълнуващо в идеята да правиш секс с непознат в чужда страна. Не можем да обясним защо, но е факт.

Сексът с по-възрастен мъж:

Когато спиш с мъж, който е с 20-години по-възрастен от теб си даваш сметка колко е важен дългогодишния опит.

Сексът с по-млад мъж:

Когато позициите се сменят и трябва да въведеш някой млад новак във всички вълнения от интимния физически контакт.

Ежедневният секс с половинката ти:

Понякога не само самото усещане от секса е невероятно, а и идеята, че го правиш с мъжа, който обичаш. Въпрос на интимност!