Кастингът за предстоящия сезон на „Sex Education“ разкрива транс двойка измежду новите герои

В сезон 4 на „Sex Education“ ще се появи първата транс двойка в програмата, тъй като шоуто разкри, че двама нови актьори ще се присъединят към хитовата поредица на Netflix. Третият сезон на оригиналната продукция на Netflix се появи в стрийминг услугата през септември, оставяйки множество въпроси без отговор, което добре проправя пътя за сюжета на четвъртия сезон. Сега има още за какво да се вълнуваме, тъй като един от създателите на сериала обяви кастинг, който потвърди още две попълнения към бандата, която навлиза в последния етап от обучението си.

Двойката нови герои се казват Аби и Кент, като документът хвърля малко светлина върху това какви ще бъдат те. Аби е описана като млада транс жена с „вибрации на Уинона Райдър от 90-те“ и със сигурност ще предизвика вълнение като „лидер на групата“. Изглежда, че има причина за това, тъй като в поканата за кастинг са изброени и качествата на Аби, които включват „слънчева, магнетична, щедра и лоялна„. Освен това има лоши взаимоотношения със семейството си, след като бива изгонена, когато се разкрива като транс.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Тук идва и Кент – гаджето на Аби, като в поканата за кастинг те са наречени „властната двойка“. Двойката е заедно от известно време и е обичана от всички, но Кент предпочита да се отдръпне малко от приятелката си, като същевременно остава „тихо уверен“ за последната си година в колежа.

Обявата за кастинг също така ни даде известна представа за това кога можем да очакваме четвърти сезон в Netflix, тъй като датите за снимане на сезона са в Уелс между април и ноември 2022.