Tyler, The Creator: „Харесвам момичетата, но всеки път спя с братята им“

През последните години американският рапър Tyler, The Creator загатна няколко пъти за афинитета си към мъже по време на интервюта и в текстовете и видеоклиповете на песните си. Актуалният му албум „IGOR“ е концептуална творба, разказваща за токсичната и обсебена връзка на протагониста с мъж, а за визуалното представяне на записа Tyler влиза в образа на поредното си алтер-его с визия, вдъхновена от Анди Уорхол.

След като в актуалния брой на списание GQ рапърът бе обявен за „Провокатор на годината“, Tyler не пропусна възможността да продължи серията си от изказвания по темата. На въпроса за сексуалната му ориентация, той отговори: „Харесвам момичетата, но всеки път спя с братята им.“ Макар и този отговор да не разкрива конкретни подробности, той умишлено продължава спекулациите за идентичността на Tyler, The Creator.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Някои почитатели продължават да твърдят, че изпълнителят просто влиза в ролята на артистичните си образи, а други смятат, че това е неговия начин да бъде себе си в една индустрия, която все още не е достатъчно толерантна към ЛГБТ+ рапърите.