Veronika Slavcheva

ISTERIKA дава начало на парти сезона в Клуб ДОМ този петък

Превърналата се в икона на софийския нощен живот ISTERIKA дава начало на парти сезона този петък в клуб ДОМ. Като резидент в клуба, ISTERIKA ще колаборира с различни артисти от цял свят през целия сезон, а първото събитие е на 15 септември с гости Guy Contact и DJ Luv You от Мелбърн, Австралия.

ISTERIKA се завръща.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

9 месеца, 9 партита.

Клуб ДОМ.

DJ Luv You (Офелия Баковски) е небинарен диджей и мултидисциплинарен визуален артист. Като резидентен водещ на радиостанциите Skylab, Hope St и базираната в Париж LYL, Офелия са силно ангажиран член на местната сцена. В началото на 2020 г. това ги довежда до основаването на партито LUNA Blessings, водено от queer/femme Naarm, което се фокусира върху артисти от womxn, queer и GNC общности, за да курират безопасни и приобщаващи танцови преживявания.

В едно горещо и влажно кътче на Австралия Guy Contact създава хаус ритми. Фината мекота на перкусиите му се освобождава от успокояващи, но изпомпващи се acid груувъри. Резониращите acid линии и психеделичните текстури са балансирани на ефирен и атмосферен фон.

Билети и повече информация за събитието този петък, 15 септември, ще откриете тук.