Фондация Bilitis и Куиър Въртележка организират DRAGотилница

 
BHK Banner
 

Фондация Bilitis организира DRAGотилница съвместно с колектива на Куиър Въртележка. По време на нея участниците ще получат възможността да се потопят в света на драга, а едни от най-талантливите български артисти – колективът на Куиър Въртележка, ще споделят с тях своя опит и тънкостите в драга, които са научили с времето.

Записването за събитието е задължително, а крайният срок е 12 септември: https://bit.ly/3gsix6d 

DRAGотилница ще създаде пространство за творчество, взаимно учене, експериментиране и забавление, в което да се роди ново поколение драг артисти. За целта ние Фондация Билитис и Куиър Въртележка си колаборират, за да организират поредица от сесии, в които всеки ще може да се научи как да създаде своя драг персона, как да борави с гримове и аксесоари, как да крие брокат в шепа, как сам да измайстори драг реквизит и още много магии за успешен пърформанс.

DRAGотилница ще завърши с финално събитие, на участниците ще представят свое драг изпълнение пред колектива на DRAGотилница.

Работилницата ще се проведе в Rainbow Hub на датите: 19 септември, 26 септември, 2 и 3 октомври от 14:00 до 18:00 часа, като е препоръчително да можеш да се включиш във всички сесии.

Финално събитие: 10 октомври

Събитието е отворено за всички хора над 16 години, без значение от тяхната полова идентичност. Поради пандемичните условия местата ще бъдат ограничени.

https://www.facebook.com/events/1258724541217801/

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина