Елиът Пейдж от „The Umbrella Academy“ се разкри като трансджендър

Актьорът Елиът Пейдж, известен с участието си в „The Umbrella Academy“, „X Men“ и „Juno“, публикува пост в социалните мрежи, в който открито коментира половата си идентичност и се разкрива като трансджендър.

„Здравейте, приятели. Искам да споделя с вас, че съм транс, местоименията ми са той/те и се казвам Елиът“, започва Пейдж. „Късметлия съм, че пиша това и съм тук. Късметлия съм, че стигнах до този етап на живота си. Изпитвам дълбока благодарност към невероятните хора, които ме подкрепиха до този момент. Не мога да опиша колко невероятно е чувството да обичам себе си толкова силно, че да се изправя пред вас и да бъда искрен. Транс общността ме вдъхновява безкрайно много.“

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Гордея се, че съм транс. Гордея се, че съм куиър. И колкото повече приемам себе си, толкова по-отворено е сърцето ми и толкова по-смело мечтая и успявам“, признава звездата.

Разкритието на Елиът бе посрещнато с позитивна вълна от поздравления в социалните мрежи от екипа на Netflix, сериала „The Umbrella Academy“ и колеги на актьора.