ТАЙЛАНД ГЕЙ ГАЙД

Бангкок е един от най-големите градове в света, a гей животът му не е от най-мащабните. Всичко се съсредоточава между няколко улици в квартала Si Lom. Една от тях е заета основно с гей барове, както и няколко масажни студиа само за момчета. Гей животът не е интернационален, освен ако не правите много добра разлика между тайландец и малайзиец. Което има и добри страни, защото веднага попадате на по-близките до вас националности.

За да бъдете в крак с потока, първо посещавате някой от баровете между 22 и 23 часа. В 23.30 трябва да сте заели предно място за drag queens шоуто в клуб DJ. Клубът е един от най-посещаваните, разделен на три етажа, музиката е комерсиални ремикси, а питиетата скъпи, както на повечето места в тази част на света. DJ ще отбележи през 2014 20-годишен юбилей. След като потанцувате и поогледате хората в DJ тръгвате към клуб GOD, който отваря след 3 часа. Ако имате късмет там ще попаднете на поне няколко европейдни мускулести пичове, с които неминуемо веднага ще намерите общ език. Което пък е и голямото предимство на гей сцената.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

bars1

Бангкок обаче крие скрито съкровище и това е сауната Babylon. Сауната е strictly gay разбира се, но е толкова голяма, че карта за навигация няма да е лоша идея. Освен открит басейн, фитнес и ресторант, в комплекса има няколко скрити във вътрешни дворове бара. Сауната е една, парните бани са много, тъмните стаички – безчет. Babylon е и едно от най-чистите места, на което ще попаднете в Тайланд и определено е главната забележителност на гей-живота в 15-милионния град.

Когато сте в Тайланд, тай-масажите са задължителни и безобразно евтини. Няколко добри студиа в района на Si Lom предлагат качествен масаж и happy ending, ако сте почитатели на щастливата развръзка. Ще ви питат, след като масажа започне, спестете си питането на входа.

sauna

След прекарани няколко дни в Бангкок, сме убедени, че градът не е топ гей-дестинация, но има чар, а тайландците имат най-кадифената кожа, която някога ще пипнете. В случай, че ви се пипа естествено.