buzz27 PHOTO: UCHU / INSTAGRAM##########x##########UCHU / INSTAGRAM

Дъщерята на Джеки Чан се ожени за приятелката си

19-годишната дъщеря на Джеки Чан – Ета Нг се ожени за приятелката си Анди Отъмн. Сватбата се е провела в Торонто, а двете обявиха официално новината с пост в Инстаграм.

 
L’N’Q: House & Disco
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от *:・゚✧UCHU×2✧゚・:* (@uchux2) на

Текстът под красивата снимка гласи: “Обединени от любовта и закона. Ако никога не се откажеш от любовта и отдадеш сърцето си за семейството, за което си мечтаеш, ще достигнеш щастието. Ние сме по следите на щастието от деня, в който сме се родили. Насилвани като деца, които така и не са почувствали любов, а имаме толкова да дадем. Покорихме страховете си, приехме несъвършенствата си. Всички сме били наранявани, но ако мечтаеш за любовта, ще я откриеш. Любовта е мила и не съди. Любовта е сила и слабост. Любовта може да промени всичко. Любовта триумфира.”

Преди години Ета разказа за липсата на всякаква връзка с баща си – Джеки Чан. “Той не ми е баща. Нямам чувства към него. Биологически ми е баща, но не е част от живота ми. Освен това, никога не ми е давал дори един цент.”

Лесбийската двойка стана известна през април, когато споделиха видео, в което разказват, че са бездомни в Хонг Конг, заради хомофобските виждания на родителите на Ета.