ПАРТНЬОРЪТ НА ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ ПОЛУЧИ ИЗВИНЕНИЕ ОТ „МРАЗЕЩОТО ГО“ СЕМЕЙСТВО НА ПЕВЕЦА

 
BHK Banner
 

Миналата седмица партньорът на Джордж Майкъл изрази дълбокото си разочарование от това, че семейството на починалия певец го е отрязало напълно от подготовката на погребението. Фади Фаваз каза, че дори не е получил покана за церемонията. Братовчедът на Майкъл, Андрос Георгиос, коментира пред медии, че Фаваз е нежелан на събитието, защото семейството „го мрази“. „Бог да му помогне, ако се появи,“ добави той.

Вчера Фаваз разказа в Twitter за положително развитие, последвало медийното отразяване на случая. „Най-накрая нещо хубаво x“, написа той във връзка с писмо, което е получил от член на семейството на Майкъл. Авторът на писмото пише:

„От тази снимка е очевидна любовта на Джордж към Фади, съжалявам да кажа, че някои от нас, включително аз, подходихме осъдително и може би жестоко спрямо любимия на Джордж и, че това несъмнено много е наранило душата на Джорд. Всички ние сме различни, всеки от нас тъжи по различен начин. Някои изпадат в шок, други не могат да повярват, трети отказват да приемат случилото се. Нашите жестоки коментари и язвителни чувства и мисли спрямо Фади не му помогнаха да тъжи в мир. Ако Джордж можеше да види през какво премина Фади емоционално, заради вестникиците и социалните медии, той би се върнал, за да поправи тази несправедливост. Фади: понякога искрено извинение, дълбоко ‘СЪЖАЛЯВАМ’ може да промени всичко и да постави началото на лекуване на дори най-дълбоките рани.“

Очаква се Майкъл да бъде погребан тази седмица, или дори това вече да се е случило. Събитието беше отлагано, заради тримесечното разследване на причините за смрътта му, която в крайна сметка бе отдадена на естествени обстоятелства.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина