Бритни е свободна!

 
Кабинет Дъга – банер
 

Бритни Спиърс определи прекратяването на правното споразумение, което контролираше много аспекти от живота ѝ в продължение на 13 години, като „най-хубавия ден в живота„.

Мисля, че ще се разплача„, каза тя на 35-те си милиона последователи в Instagram.

В петък съдията в Лос Анджелис прекрати с незабавен ефект опеката, установено от бащата на Бритни през 2008 г. Фенове се бяха събрали пред съда в Лос Анджелис, за да подкрепят Спиърс, която беше определила настойничеството като злоупотреба. Баща ѝ Джейми по-рано заяви, че то е било „необходимо„, но се съгласи, че е време тя „отново да поеме контрола над живота си„.

Животът ѝ беше в хаос и тя го усещаше във всеки един аспект на живота си – физическо, емоционално, психическо и финансово„, заявиха адвокатите, представляващи Джейми Спиърс, в по-ранни съдебни документи. Настойничеството имаше правомощия върху финансите и решенията за кариерата ѝ плюс важни лични въпроси, като например посещенията ѝ при синовете ѝ тийнейджъри и дали може да се омъжи повторно.

При явяването си в съда през юни звездата поиска от съдията да прекрати „злоупотребата“ и заяви, че е „травмирана„. Обръщайки се към съда от разстояние, тя заяви, че е била дрогирана, принуждавана да изпълнява задължения против волята си и че й е било попречено да се омъжи и да има повече деца.

Настойничеството се използва за хора, които не могат да вземат самостоятелни решения, и е въведено поради опасения за психичното ѝ здраве.

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина