Български звезди представят сътрудничеството на H&M със Симон Роша

Продължавайки дългата традиция на дизайнерски колаборации, H&M с радост представя новото си сътрудничество с модната марка, базирана в Лондон, на дизайнера – Симон Роша. Колекцията Simone Rocha x H&M включва дамски модели с отличителния почерк на дизайнера, заедно с детски и мъжки облекла. Симон Роша за първи път предлага модели за цялото семейство, които съчетават цялостен гардероб. Изключителни рокли от тюл, костюми с изразена кройка, забележителни плетива, ризи и тренч-палта, обувки с перлени декорации и блестящи бижута – нейна запазена марка.

Симон Роша е първият ирландски дизайнер, който си сътрудничи с H&M. Колекцията се основава на междуетническото наследство и безбройните вдъхновения, които са определили уникалния път на Роша. От традициите и занаятите на Хонг Конг до историята на изкуството.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Моделите в колекцията Simone Rocha x H&M са направени в разнообразни силуети, материи и декорации. Те предлагат нов прочит на ключови за марката облекла, създали невероятния свят на Симон Роша и нейната модна история. Докосваме се до блясъка на Тюдорите, дивите цветя, портрети и снимки на кукли и пиеси, а десените са с флорални мотиви, червено каре и черна бродерия – всичките, разработени специално за колекцията. При формирането на Simone Rocha x H&M, дизайнерът преглежда старите си колекции и внимателно избира любимите си модели, които успява да преработи в неустоими нови предложения, които изглеждат страхотно спрямо модата днес. Колекцията ще влезе в продажба на 11 март 2021 г.

Тази година Симон Роша празнува и десетилетие от основаването на своята марка, което е невероятно постижение за независимия лондонски бранд. Етикетът на дизайнера е познат със своята силна и консистентна визия, позволявайки ни да комбинираме нови и стари модели от нейните колекции. Това е и поканата на Симон Роша и H&M с тази колекция – дрехите от нея да бъдат обичани, носени и ценени отново и отново.

Заедно с колекицята H&M България представя вълнуваща фотосесия, с която показва моделите, партнирайки си с български известни личности и популярни лица, сред които Мила Михова, Теди Велинова и нейните деца, Искрен Тончев – Искрата, Прея, Виктор Либа, Елица Бехар, Биляна Славейкова и Денина Мартин.

Зад фотографията и арт дирекшъна стоят Слав и Хубен, гримът е дело на Алина Манова, прическите са от Милен Иванов, асистент-фотографите са Цветан Игнатовски и Александра Иванова, а флоралните аранжировки са от Lady Flower.

Виктор Либа
Теди Велинова и децата ѝ
Прея
Мила Михова
Искрен Тончев – Искрата
Елица Бехар
Денина Мартин
Биляна Славейкова