8-те най-ужасни типа, на които ще попаднете в приложенията за запознанства

Автор: Зак Зейн

Вчера изтрих от телефона си Grindr, Scruff и Hornet. Ако ме попитате отново след седмица, най-вероятно ще ви разкажа как съм си ги изтеглил отново. Сякаш ме теглят обратно като магнит. Тъкмо се решавам да ги изтрия, тъй като някой идиот е изразил ограничените си виждания, и изведнъж срещам перфектния човек и сексът с него е невероятен. Разбира се, той забравя за мен на следващия ден. Това е част от играта. В чест на тези приложения, реших да обобщя за вас най-ужасните типове, на които най-вероятно ще попаднете.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Мъжественият“:

„Без женствени! Харесвам само истински мъже.“ Ясно. Очевидно страдаш от интернализирана хомофобия. Окей е да имаш предпочитания, но не е редно да проектираш негативните си мисли и липсата на увереност върху другите от гей общността.

„Расистът“:

„Без азиатци. Без черни. Без цигани. Съжалявам, това са само предпочитанията ми.“ Не, това не са само предпочитанията. Напълно възможно е да те привличат повече хората от твоята расова принадлежност, но да застанеш пред целия свят и да кажеш „не“ на цяла общност, заради цвят на кожата, е доста расистко.

„Съвършените“:

Става дума за онези, които изглеждат перфектно и си го знаят. Те очакват, че човека отсреща трябва да бъде също толкова перфектен, за да им пише и нещата да се получат. Осъзнайте, че стандартите за красота са наложени от обществото и никога не са обективни.

„Само без презерватив“:

Разбирам ви. Чувството без презерватив е страхотно. Но наистина ли бихте подминали възможността да спите със страхотен мъж, само защото той иска да използвате презерватив? Презервативите не развалят чак толкова изживяването, а и са ключова елемент от практикуването на безопасен секс.

„Хей“:

Да, тези които пишат „хей“ или „здравей“ и после не отговарят нищо повече. Сладко е, че ми пишете. Искам да установя контакт с вас. Защо е толкова трудно? И защо се появявате отново 72 часа по-късно и пак ми пишете „хей“?

„Тези, които се обсебват мигновено“:

Още дори не сме се запознали на живо, а вие вече ми пишете денонощно колко красив съм и колко много ме искате. Досетете се сами. Ако не съм ви отговорил след осмото поредно съобщение, вероятно няма да ви отговаря и след деветото.

„Разиграващите“:

Тези ме подлудяват наистина. Приготвям се за срещата ни. Вълнувам се. Полагам всички нужни грижи, за да съм готов за секс. Казват ми, че вече са тръгнали. И после не се появяват… Пиша им: „Какво стана?“ и не получавам повече никакъв отговор. Какво се случи? Намерихте си някой по-секси от мен и отидохте при него?

„Търся сериозна връзка“:

Разбирам ви. Много от нас искат сериозна връзка и причина да изтрият приложението от телефона си, но докато я открием, нямаме против да се забавляваме. Не се изненадвайте, че някой ви пише сексуално, когато сте написали „търся сериозна връзка“ в профила си. Понякога сексуалните отношения се предпоставка за започване на връзка.