Фетиш бельото – най-добрият приятел на мъжа

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Лъжа и измама! Любовта на мъжа минава през бельото. Особено ако е секси и качествено. Замисляли ли сте се защо супергероите от всички раси и полове винаги се носят из пространството във впити костюми, които спокойно могат да минат и за бельо? Защото е удобно и привлекателно. И защото не им пука. Кой би посмял да каже на Супермен или Спайдърмен, че са педали само защото не се свенят да показват прелести в спандекс!

 
L’N’Q: House & Disco
 

Истината е, че когато става въпрос за мъжко гей бельо, съществуват само две изисквания – то трябва да стои страхотно по тялото и да ни кара да изглеждаме в най-добрата си форма. В днешно време изборът е огромен, моделите се предлагат в най-различни стилове, цветове и шарки, за всички вкусове и видове тяло. Това означава, че вече нямаме никакво оправдание да лишим себе си и половинката си (или потенциалната такава) от истински красивото за окото, ръцете и устните бельо. А и огледайте се, конкуренцията е жестока, не можем да си позволим да оставим каруцата си в калта, където никой няма да забележи стоката ни.

Секси бельото е и чудесен начин да разчупим рутината, да излезем от утъпканото и да нагазим в дълбокото. Възможност да направите всичко това и много повече ще имате на 17 март, когато в столичния клуб Yalta ще се развихри второто PROUD.bg парти. Темата е French Kiss – френска целувка – в чест на гостуващия диджей от Франция Karl Kay, а и защото в крайна сметка кой не обича целувки, при това френски. Предвидили сме и сборна дружина от go-go танцьори начело с момчето чудо от Мадрид Pau Sanz, за чието неглиже ще се погрижи берлинската фетиш марка Barcode.

Един приятелски съвет – не им се оставяйте да ви засенчат, а намерете гащите, които ще ви отличат в тълпата и ще ви донесат колкото се може повече френски целувки. Боксерки, слипове, клинове, джоксове… няма ограничения. Бельото на Barcode е произведено изцяло в Европа, което гарантира високото качество на всички модели в унисон с основните стандарти за опазване на околната среда. Онлайн поръчки се приемат от цял свят, в това число и България, като за покупки над 190 евро доставката е безплатна. А който не е доволен от стоката, естествено може да я върне, макар че, сигурни сме, малцина са тези, които биха се разделили с придобивката си, след като са я изпробвали веднъж.

Ако сте по-консервативни, винаги можете да се насочите към по-традиционните варианти, но не изключвайте априори супер тесните или прозрачни модели, за да сложите малко лют пипер в манджата. От друга страна, ако се чувствате достатъчно самоуверени и не ви пука да заголите дупе, джоксовете ще обърнат всички възможни прожектори върху частите от тялото ви, които бихте искали да подчертаете. Или, в случай че решите все пак да дойдете по-облечени – ще ви накарат да се чувствате секси през цялото време, да танцувате и да целувате до ранни зори. Нощта е млада, да я подпалим с целувки. До 17 март! Mwah!