МУЗИКАЛНИЯТ ГЕЙ ФЕСТ MILKSHAKE ОБЛАДАВА АМСТЕРДАМ ПРЕЗ ЮЛИ

Петото издание на горещия амстердамски гей фестивал Milkshake ще се проведе на 30 и 31 юли, съобщиха организаторите. Както обикновено, събитието ще се случи във Вестерпарк (Южен парк на български), а билетите са вече в продажба онлайн на www.milkshakefestival.nl.

Първите ентусиасти могат да се сдобият с пропуск за двата дни срещу 64,50 евро, а стандартната му цена ще бъде 76,50. Еднодневните билети са съответно 36 и 43,50.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Тази година ще имаме две собствени сцени, Supertoys и Vieze Poezendek, които ще забавляват гостите и в двата дни. Всички останали сцени ще бъдат преобразени през нощта, за да има максимално разнообразие. Работим с рзлични холандски и международни партньори“, каза Марийке Самало, която е член на организационния екип.

„Milkshake e музикален фестивал, който показва, че забавлението, музикалният вкус, стила на обличане и социалната класа нямат нищо общо със сексуалността. Животът е купон, благодарение на многообразието от цветове на кожата, религии, сексуални предпочитания и мъжки и женски форми. Дебели, слаби, малки, големи, гей, хетеро, би, транс, черни или бели: хората са солта на земята и точно това празнуваме“, обясняват организаторите.