Ясен Неделчев представи втората си самостоятелна песен с онлайн премиера

Младият изпълнител Ясен Неделчев – Yasen представи втората си самостоятелна песен с онлайн премиера. Закачливото име „Up All Night“ е заглавието на парчето, носещо много свежо и танцувално настроение, напълно в тон с разгарящия се сезон.

В този проект Ясен се изявява като автор на мелодията и текста, и споделя, че за него е важно музиката да минава през сърцето му, за да може да достигне до това на меломаните. Именно силно влюбване вдъхновява артиста. Той не крие чувствата си и споделя: „Това е песен за любовта в най-чистата ѝ форма. Любовта в първите моменти, като трепет или токов удар, който усещаш по цялото си тяло. Деликатна и невинна, но същевременно силна – такава беше в моя случай.“

 
L’N’Q: House & Disco
 

Режисьор на видеото е Коста Каракашян, който пресъздава бушуващите емоции на изпълнителя. Двамата с Ясен се запознават преди година на лагера за артисти “Camp Out”. Там артистите си колаборират успешно и си обещават да осъществят някой бъдещ проект заедно и ето, че резултатът не закъснява.

За видеото на „Up All Night“ екипът залага на изчистена визия и естествена среда, като ни отвеждат на красиви черноморски кътчета. Самият певец е родом от Варна, което обяснява и свободата, която излъчва от екрана. Посланието е, че всеки може да интерпретира и свърже песента със себе си, независимо от пол, расов или етнически произход, религия или сексуалност – любовта е едното от най-универсалните неща, които ни свързват и ни дават смисъл.