Всички сме родени голи и останалото е неоторизиран мърч

Както пее РуПол в една песен – „Hey sis, it’s Christmas … и Дядо Коледа вкара таралеж в гащите на един неупълномощен търговец на дребно, след като пусна в продажба фалшив празничен орнамент, направен по подобие на най-известната драг кралица в света.

В туитър Ру нарече играчката за елха глупост, която съсипа Коледата му и прикани победителката от третия сезон на All Stars – Трикси Мател „да се разберат отвън„, след като тя се пошегува в понеделник, че е закупила „дузина“ от украшенията, които нямат никаква (но все пак смешна) прилика с неотразимата красота на РуПол.

Разбира се Мама Ру не остана по-назад и избра да яхне гребена на мийм-вълната и в типично неин стил използва ситуацията, за да промотира новия си албум и мобилна игра, ревю на която може да откриете тук.

Феновете обаче ще могат да се включат в одобрените от Мама Ру празнични прояви, когато на 2 декември по VH1, тя ще дебютира с новия си филм The Bitch Who Stole Christmas, в който участват 20 кралици от Drag Race, като Джан, Хайди, Латрис, Кайли Соник, Готмик и др.